Τo Viatti Strada Asimmetrico στο ΤΟΡ 10 του Ten-Best.ru
15 Feb

Τo Viatti Strada Asimmetrico στο ΤΟΡ 10 του Ten-Best.ru

Posted By:John DoeTimes Read:900Comments:0

Τo Viatti Strada Asimmetrico κατατάσσεται στο ΤΟΡ 10 του περιοδικού Ten-Best.ru

Οι ειδικοί του e-περιοδικού Ten-Best.ru ταξινόμησαν τα καλοκαιρινά επιβατικά ελαστικά του 2020, τα οποία, σύμφωνα με τους συγγραφείς, είναι τα πιο αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά. Το ελαστικό Viatti Strada Asimmetrico, ένα προϊόν της KAMA TIRES Complex, η επιχείρηση κατασκευής ελαστικών του Ομίλου TATNEFT.

Οι ειδικοί του Ten-Best.ru τόνισαν τα πλεονεκτήματα του μοντέλου Viatti Strada Asimmetrico όπως: μικρή απόσταση πέδησης σε υγρή άσφαλτο, ισχυρή αντοχή σε κραδασμούς σε υψηλές ταχύτητες. αποτελεσματική αντοχή στο υδροπλάνο, δυνατά πλαϊνά τοιχώματα και μια ανταγωνιστική τιμή. «Ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας από + 2 °C έως + 55 °C είναι μάλλον συναρπαστικό. Ενισχυμένα συμπαγή νεύρα που βρίσκονται στο κέντρο και στο εξωτερικό άκρο του πέλματος παρέχουν σταθερή οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες. Χάρη στην τεχνολογία VRF, τα ελαστικά απορροφούν κραδασμούς από προσκρούσεις και το αυτοκίνητο μπορεί να στρίβει στις στροφές με αυτοπεποίθηση ακόμα και σε υψηλή ταχύτητα », ανέφεραν οι ειδικοί της βαθμολογίας για τα ελαστικά Viatti Strada Asimmetrico.

«Όλα τα προϊόντα της μάρκας Viatti έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν στη Ρωσία και γι 'αυτό είναι τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ των εγχώριων ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Τα ελαστικά μας εξασφαλίζουν ασφαλή και άνετη οδήγηση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Το Viatti Strada Asimmetrico είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό το καλοκαίρι », δήλωσε ο Timur Sharipov, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Kama Trading House.

Τα καλοκαιρινά επιβατικά ελαστικά Viatti Strada Asimmetrico με ειδικό ασύμμετρο μοτίβο πέλματος δρόμου έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε αστικές περιοχές και σε αυτοκινητόδρομους. Οι μαζικές ενισχυτικές νευρώσεις στην εξωτερική άκρη και στο κέντρο του πέλματος παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή φορτίου κατά την ενεργή στροφή σε υψηλή ταχύτητα. Η ενισχυμένη δομή του κέντρου και του εσωτερικού τμήματος του πέλματος εξασφαλίζει αποτελεσματικότερη πρόσφυση και πέδηση. Η τεχνολογία VRF επιτρέπει στα ελαστικά να προσαρμόζονται στην επιφάνεια του δρόμου, να απορροφούν κραδασμούς από προσκρούσεις και να σας επιτρέπουν να στρίβετε με μεγάλη ταχύτητα με αυτοπεποίθηση. Η γωνία των τοιχωμάτων των αυλακώσεων έχει σχεδιαστεί για την αντίσταση διάτμησης των μπλοκ του μοτίβου κατά τον ελιγμό και εξασφαλίζει την ασφάλεια της ενεργού οδήγησης τόσο σε στεγνές όσο και σε βρεγμένες επιφάνειες του δρόμου.

Πηγή: https://ten-best.ru/