Σχετικά με εμάς

Η νεοσύστατη επιχείρηση μας Petrana tyres, δραστηριοπείται στον χώρο των εισαγωγών και του εμπορίου ελαστικών. Η έδρα μας βρίσκεται στην δυτική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Μενεμένης έναντι λαχαναγοράς.

Η απόφαση μας να ασχοληθούμε με την εισαγωγή των ελαστικών ΚΑΜΑ από την Ρωσία, προήλθε από την μακροχρόνια χρήση των ελαστικών τόσο στα φορτηγά μας που πραγματοποιούν δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων –διεθνείς μεταφορές, όσο και στα επιβατικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών. Η μεγάλη αντοχή τους αλλά και η αίσθηση της ασφάλειας κατά την οδήγηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήταν αρκετά για να πιστέψουμε στο ελαστικό ΚΑΜΑ, το οποίο συνδυάζει χαμηλή τιμή και υψηλή ποιότητα.

Τα ελαστικά ΚΑΜΑ, κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή καθώς το εργοστάσιο παραγωγής τους «Trading House KAMA,ΟΟΟ» είναι το μεγαλύτερο στην χώρα σε παραγωγή ελαστικών όλων των κατηγοριών. Ανήκει στον όμιλο TATNEFT, που δραστηριοποιείται στον χώρο εξόρυξης και παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου. Κατακτώντας για αρκετά χρόνια, από το 1999 μέχρι και σήμερα, την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην δύσκολη αγορά της Ρωσίας αλλά και εξοπλίζοντας τον Ρώσικο στρατό, μπόρεσε να εξάγει δυναμικά το προϊόν σε όλο τον κόσμο και να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών και στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.