Η KAMA TIRES επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων Viatti
27 Dec

Η KAMA TIRES επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων Viatti

Posted By:ΆνναTimes Read:578Comments:0

Η επιχείρηση ελαστικών του Ομίλου TATNEFT KAMA TIRES παρουσίασε ένα νέο καλοκαιρινό ελαστικό για επιβατικά αυτοκίνητα - Viatti Strada 2. Η καινοτομία έχει ασύμμετρο σχέδιο πέλματος δρόμου με αυξημένη απόδοση καυσίμου, άνεση και μειωμένο επίπεδο θορύβου. Στη σειρά μοντέλων Viatti Strada 2, υπάρχουν 23 τυπικά μεγέθη με διάμετρο οπών από 14 έως 17 ίντσες.

Η νέα σύνθεση πέλματος Viatti Strada 2 υψηλής πρόσφυσης έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική δυναμική, απόδοση πέδησης και απόδοση καυσίμου. Τα ελαστικά παρέχουν αξιόπιστη, ασφαλή και άνετη λειτουργία σε όλη τη διάρκεια ζωής τους.

«Η καινοτομία έχει γίνει η 10η σειρά στη σειρά και η ταχύτερη στη γκάμα μοντέλων της μάρκας Viatti - έχει χαρακτηριστικά ταχύτητας έως και 270 km/h. Επίσης, ο σχεδιασμός του ελαστικού παρέχει υψηλό επίπεδο σταθερότητας και ελέγχου, ασφαλή, αξιόπιστη και άνετη λειτουργία. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Viatti, να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς», δήλωσε ο Timur Sharipov, Εκτελεστικός Διευθυντής του Kama Trading House.

Χαρακτηριστικά του σχεδίου πέλματος του Viatti Strada 2:

· Οι κεντρικές δακτυλιοειδείς αυλακώσεις αποστραγγίζουν αποτελεσματικά το νερό από το έμπλαστρο ελαστικού σε δρόμο σε συνθήκες βροχής, δημιουργώντας υψηλό επίπεδο αντίστασης στην υδρολίσθηση.

· Εγκάρσιες τοξοειδείς αυλακώσεις στην περιοχή των ώμων με βέλτιστες γωνίες κλίσης των τοίχων παρέχουν χαρακτηριστικά πρόσφυσης κατά την επιτάχυνση και τις ιδιότητες πέδησης σε κάθε τύπο σκληρού οδοστρώματος.

· Οι κεντρικές δακτυλιοειδείς νευρώσεις και οι άκαμπτες άκρες του μπλοκ ώμου παρέχουν υψηλή κατευθυντική σταθερότητα κατά την οδήγηση σε ευθεία γραμμή και ακριβή έλεγχο κατά τη διάρκεια ελιγμών υψηλής ταχύτητας.

· Η περιοχή των στοιχείων σχεδίου δημιουργεί μια βέλτιστα κορεσμένη επιφάνεια επαφής του ελαστικού με την επιφάνεια του δρόμου, η οποία εξασφαλίζει αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία των ελαστικών σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

· Οι εγκοπές και οι αυλακώσεις στις κεντρικές νευρώσεις δημιουργούν πρόσθετες επιφάνειες πρόσφυσης για δυναμική επιτάχυνση και επιβράδυνση.

· Το βέλτιστα κατασκευασμένο προφίλ και η κατανομή υλικού στην περιοχή του πλευρικού τοιχώματος εξισορροπούν τα χαρακτηριστικά χειρισμού και απόσβεσης του ελαστικού για άνετη λειτουργία σε όλες τις συνθήκες.

· Η πατενταρισμένη λύση του δείκτη για την αξιολόγηση του επιπέδου φθοράς σας επιτρέπει να ελέγχετε την ομοιομορφία της φθοράς του πέλματος: 1) γύρω από την περιφέρεια του ελαστικού. 2) μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής πλευράς του σχεδίου του πέλματος. 3) μεταξύ της κεντρικής και της πλάγιας ζώνης πέλματος.

· Χαμηλό επίπεδο θορύβου κύλισης ελαστικού λόγω της ασυμμετρίας του σχεδίου του πέλματος και της χρήσης στοιχείων σχεδίου διαφόρων πλάτους γύρω από την περιφέρεια του ελαστικού.

· Μονολιθικά μπλοκ στην εξωτερική πλευρά του ασύμμετρου σχεδίου πέλματος για υψηλό επίπεδο σταθερότητας και ελέγχου κατά τη διάρκεια ενεργών ελιγμών.

· Νέα σύνθεση πέλματος για βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η μάρκα Viatti είναι μια παγκόσμιας κλάσης αξιόπιστα ελαστικά επιβατηγών και ελαφρών φορτηγών που παράγονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής του συγκροτήματος ελαστικών KAMA TIRES. Τα ελαστικά παρέχουν άνεση, ασφάλεια και σιγουριά στο δρόμο, καθώς και εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης στην κατηγορία τους.