Η KAMAZ master-team στο Silk Way Rally 2019
15 Feb

Η KAMAZ master-team στο Silk Way Rally 2019

Posted By:John DoeTimes Read:968Comments:0

Η KAMAZ master-team μοιράζεται τις εντυπώσεις τις για τα ελαστικά ΚΑΜΑ που χρησιμοποιήθηκαν στο Silk Way Rally 2019.

Τα μέλη της ρωσικής ομάδας KAMAZ-master συνόψισαν τα αποτελέσματα των δοκιμών παραγωγής KAMA TIRES που έγιναν στο διεθνές Silk Way Rally 2019. Η ομάδα επέλεξε τα ελαστικά KAMA PRO NU 404, KAMA NF 201, KAMA NR 201 και συνδυασμένα φορτία KAMA 1260-2 ελαστικά για τον στόλο τεχνικής υποστήριξης.

Ορισμένα οχήματα της ομάδας τεχνικής υποστήριξης KAMAZ-master ήταν εφοδιασμένα με ελαστικά KAMA 1260-2. Η ειδική σχεδίαση πέλματος αυτού του μοντέλου βοηθά το ελαστικό να συμπεριφέρεται σωστά τόσο σε άσφαλτο όσο και σε μαλακά εδάφη και εκτός δρόμου συνθήκες το ίδιο καλά. Το κατευθυντικό μοτίβο πέλματος- ψαροκόκκαλο με μεγάλο αριθμό μπλοκ πέλματος και αποτελεσματικών λαβών εξασφαλίζει καλή απόδοση και πρόσφυση σε όλα τα είδη εδάφους.

Η KAMAZ-master Team επέλεξε ελαστικά από χάλυβα κατασκευασμένα από την KAMA TIRES - KAMA PRO NU 404, KAMA NF 201 και KAMA NR 201 - για να εξοπλίσει τα οχήματά της για μεταφορά φορτίων λόγω αξιοπιστίας και καλής αντίστασης στη φθορά.

Αυτά τα μοντέλα της KAMA χαρακτηρίζονται από καλή πρόσφυση και ανθεκτικότητα (λόγω του χαλύβδινου καλωδίου του σκελετού και του διακόπτη), της οικονομίας καυσίμου και του βελτιωμένου χειρισμού του οχήματος (λόγω του ειδικού σχεδιασμού του πέλματος). Τα ελαστικά KAMA NF 201 έχουν σχεδιαστεί για χρήση στον άξονα διεύθυνσης – τιμόνι φορτηγών ή επαγγελματικών οχημάτων, και NR 201 στο διαφορικό. Το KAMA PRO NU 404 είναι σχεδιασμένο για χρήση σε όλους τους άξονες των τετρακίνητων φορτηγών, κινούνται κυρίως σε μαλακά εδάφη και εκτός δρόμου. Το μοντέλο προσαρμόζεται στο μέγιστο στις συνθήκες λειτουργίας και στον τύπο της επιφάνειας του δρόμου χάρη στη δυνατότητα αλλαγής της εσωτερικής πίεσης. «Τα ελαστικά της KAMA TIRES αντέχουν σε όλες τις προκλήσεις του Silk Way Rally: μεγάλες αποστάσεις, βαριά φορτωμένα οχήματα (περίπου 15 τόνοι), υψηλή θερμοκρασία αέρα (έως + 40 ° C) και εντελώς απρόβλεπτες οδικές συνθήκες», σημείωσαν μέλη του KAMAZ-master ομάδα.

«Η κύρια ομάδα του KAMAZ ολοκλήρωσε θριαμβευτικά το Silk Way Rally 2019 - τα πληρώματα της ρωσικής ομάδας πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατάταξη φορτηγών. Ένας τέτοιος θρίαμβος δεν θα ήταν δυνατός αν όλες οι ενέργειες των τεχνικών της δεν ήταν τόσο καλά συντονισμένες και αφοσιωμένες. Τα προϊόντα KAMA TIRES αποτελούν επίσης μέρος αυτής της νίκης. Εξάλλου, τα ανταλλακτικά και ο εξοπλισμός για τη συντήρηση οχημάτων παραδόθηκαν εγκαίρως, εν μέρει λόγω της αξιοπιστίας και της αντοχής, της απόδοσης εκτός δρόμου και άλλων χαρακτηριστικών των ελαστικών μας », δήλωσε ο Timur Sharipov, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της KAMA Trading House.

93 συμμετέχοντες (από 36 χώρες) του διεθνούς Silk Way Rally 2019 διέσχισαν τα δάση της Ανατολικής Σιβηρίας, την περιοχή της λίμνης Βαϊκάλης, τα όμορφα τοπία της στέπας της Μογγολίας και την άμμο της ερήμου Γκόμπι στην Κίνα. Οι αγωνιστές κάλυψαν 2.588 χλμ. Απόστασης σε δέκα στάδια. Το συνολικό μήκος του αγώνα ξεπέρασε τα 5.000 χλμ