Η KAMA TYRES επεκτείνει την παραγωγή επαγγελματικών ελαστικών για φορτηγά.
28 May

Η KAMA TYRES επεκτείνει την παραγωγή επαγγελματικών ελαστικών για φορτηγά.

Posted By:JohnTimes Read:1377Comments:0

Η TATNEFT υλοποιεί ένα έργο για την επέκταση της παραγωγής ελαστικών για φορτηγά του εργοστασίου ελαστικών Nizhnekamsk (μέρος του συγκροτήματος KAMA TYRES) με την υποστήριξη της ZENIT Bank. Η ZENIT Bank άνοιξε τη χρηματοδότηση για ένα έργο επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων παραγωγής του εργοστασίου ελαστικών Nizhnekamsk SSC, το οποίο θα εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό επιδότησης επιτοκίων για τα εξαγωγικά δάνεια σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα αριθ. 191 της Ρωσικής Ομοσπονδίας «σχετικά με την κρατική υποστήριξη στις Βιομηχανικές Επιχειρήσεις που εφαρμόζουν προγράμματα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των εταιρειών »με ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου 2019.

Το έργο προβλέπει μια ολοκληρωμένη ρύθμιση, ανακατασκευή υποδομής και βιομηχανική μηχανική συνδυασμένων ελαστικών μεγάλου μεγέθους και χάλυβα. Προβλέπει ότι θα αυξήσει την παραγωγή ελαστικών από χάλυβα κατά 1,2 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως και θα λανσάρει ένα νέο προϊόν - ένα ελαστικό μεγάλου μεγέθους (η προγραμματισμένη απόδοση θα είναι 33 χιλιάδες μονάδες ετησίως). 

Tο Nizhnekamsk SSC Tire Factory είναι μέρος του συγκροτήματος KAMA TYRES, της επιχείρησης κατασκευής ελαστικών του Ομίλου TATNEFT και ειδικεύεται στην παραγωγή ενός από τα πιο προηγμένα προϊόντα στη ρωσική αγορά ελαστικών -για φορτηγά από χάλυβα υψηλής ποιότητας. Η προηγμένη σύνθεση του καουτσούκ που χρησιμοποιεί φυσικό καουτσούκ και το ατσάλινο σκελετό όλων των χαλύβδινων ελαστικών των εμπορικών σημάτων KAMA και KAMA PRO εξασφαλίζουν αυξημένη διάρκεια ζωής, υψηλή αντοχή και οικονομία καυσίμου.

«Η βιομηχανία παραγωγής ελαστικών είναι ένα από τα κορυφαία τμήματα της παγκόσμιας οικονομίας και η επιχείρηση κατασκευής ελαστικών του Ομίλου TATNEFT είναι ένα από τα τμήματα υψηλής τεχνολογίας της εταιρείας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η χρηματοδότηση αυτού του έργου θα επιτρέψει στο Nizhnekamsk SSC Tire Factory να εισέλθει σε μια νέα θέση στην αγορά, επεκτείνοντας την ποικιλία της εταιρείας και αυξάνοντας την εξαγωγή προϊόντων », δήλωσε ο Sergey Kulakovkin, επικεφαλής της ZENIT Bank Corporate Business Unit.

Τα ελαστικά από ανοξείδωτο χάλυβα της KAMA TIRES έχουν αυξημένη προστασία από τρυπήματα και κρούσεις και ο σχεδιασμός επιτρέπει την παράταση της διάρκειας ζωής των ελαστικών και, κατά συνέπεια, τη μείωση του κόστους της κανονικής αντικατάστασης. Αυτά και άλλα πλεονεκτήματα εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους οδηγούς βαρέων φορτηγών », δήλωσε ο Timur Sharipov, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Kama Trading House.

Το Nizhnekamsk Solid Steel Cord Tire Factory είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στη Ρωσική Ομοσπονδία και στην ΚΑΚ. Είναι η επιχείρηση της σύγχρονης παραγωγής, η οποία εφαρμόζει διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και τεχνολογίες για την παραγωγή ελαστικών παντός τύπου χάλυβα και συνδυασμού. Υπάρχουν περισσότερα από 110 είδη εμπορευμάτων ελαστικών φορτηγών στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας: πάνω από 75 από αυτά αντιπροσωπεύουν ελαστικά KAMA και KAMA PRO από χάλυβα και περίπου 35 μάρκες είναι τα συνδυασμένα ελαστικά KAMA. Οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως KAMAZ, NEFAZ, GAZ Automobile Plant, PAZ Automobile Plant, Ural, συνδυασμένα ελαστικά φορτηγών και χάλυβα φορτηγών της εταιρείας παραγωγής Nizhnekamsk. Τα ελαστικά εξάγονται και σε χώρες του εξωτερικού.